AVSEC & Emergency training

Workshop on Behaviour Detection II.

Dvoudenní interaktivní workshop

V souvislosti s útoky v Paříži a Bruselu dostává školení na rozpoznávání abnormalit v lidském chování čím dál větší váhu při výcviku bezpečnostních pracovníků, a to nejen na mezinárodních letištích. Jaké oblasti by mělo školení obsahovat, a zda by mělo být samostatné či integrované do stávajícího systému bezpečnostního výcviku pracovník na letištích, bylo cílem již druhého mezinárodního workshopu.

Workshop on Behaviour Detection II. se uskutečnil v Praze ve dnech 27. – 28. dubna 2016. Zúčastnili se ho zástupci z Irska, Německa, Rumunska, Polska, Slovenska a České republiky. V rámci dvoudenního workshopu byly představeny jednotlivé abnormality v lidském chování a rozpoznávací techniky. Současně byl vytvořen modelový sylabus pro školení bezpečnostních pracovníků rozpoznávajících abnormality v lidském chování.

Foto: Hana Porubčanová

Sdílejte tento článek

Další články

Aktuality

Airbus A320 CEET

Cabin Emergency Evacuation Trainer Na přelomu listopadu a prosince 2019 jsme měli možnost předat své znalosti v oblasti ochrany civilního letectví před protiprávními činy zástupci lucemburské letecké společnosti, který v

Číst článek »