AVSEC & Emergency training

Bezpečný Event

Ochrana měkkých cílů

Na této konferenci, která se konala dne 15. listopadu 2017 nás odborníci seznámili se současným pohledem na problematiku měkkých cílů. Tuto problematiku s námi rozebrali nejen odborníci zabývající se ochranou, ale i specialisté, kteří poukázali na psychiku pachatelů.

Společnost AMENA displays, s.r.o. představila svoji novinku, kterou zavádí do praxe na různých kulturních akcích – bateriemi napájené displeje, které pomáhají navádět a seznamovat účastníky s důležitými informacemi. Systém lze ovládat pomocí vnitřní sítě mobilních zařízení a v případě nutnosti navést účastníky akce do bezpečí. 

Konference se zúčastnili také zástupci některých měst a vesnic, v nichž se zavádějí další bezpečnostní opatření, jako jsou zvýšené hlídky v jejich kritických částech nebo zvýšení ochrany při konání akcí na veřejných prostranství.

Foto: Martin Bednářský

Sdílejte tento článek

Další články

Aktuality

Airbus A320 CEET

Cabin Emergency Evacuation Trainer Na přelomu listopadu a prosince 2019 jsme měli možnost předat své znalosti v oblasti ochrany civilního letectví před protiprávními činy zástupci lucemburské letecké společnosti, který v

Číst článek »